Amanet autoturism

Vrei sa-ti transformi masina in cash?

Un alt tip de garantie, acceptata in contractele incheiate cu casa noastra de amanet este reprezentat de autoturisme, auto, masini. Si in aceasta situatie se va tine cont de marca, modelul, anul de fabricatie si gradul de uzura al autoturismelor evaluate de specialistii nostri, in cadrul procesului de determinare a valorii de piata a acestora.

Amanet Solutii Financiare Rapide din sectorul 4 Bucuresti ofera servicii de amanet masini, amanet autoturisme, amanet auto, pentru Bucuresti.

Noi suntem solutia daca ai nevoie urgenta de bani lichizi si esti proprietarul unui autoturism.

Poti lasa vehiculul in siguranta in posesia noastra pentru o anumita perioada de timp, ca garantie si noi iti vom oferi  imprumutul de care ai nevoie, iar la data stabilita in contractul de amanet auto te vom astepta sa revii la casa noastra de amanet pentru a inapoia suma datorata conform contractului si noi iti vom preda autoturismul in starea in care l-ai lasat.

 

Apreciem seriozitatea clientilor nostri si nu incurajam incheierea de contracte de amanet care nu poti fi onorate, aceasta ducand la necesitatea de valorificare a obiectelor ce servesc drept garantie.

Pentru solicitarea de informatii suplimentare te rugam sa folosesti formularul sau numarul de telefon din pagina de contact